Dienstverlening

Begeleiding bij transfers

FDS draait als intermediair en spelersmakelaar al jaren mee in de wereld van het topvoetbal en is dan ook uitermate bedreven in het namens haar voetballers voeren van onderhandelingen met bijvoorbeeld clubs en/of sponsoren. Zo heeft FDS als intermediair en spelersmakelaar inmiddels een groot aantal voetballers succesvol begeleid bij hun binnen- en/of buitenlandse transfer(s) Op zulke momenten is uitermate van belang dat je wordt begeleid door een spelersmakelaar / FIFA-agent met ervaring en verstand van zaken, zoals FDS. De andere contractspartij heeft immers bijna altijd andere belangen dan jij en heeft vaker dergelijke onderhandelingen gevoerd. In dergelijke gevallen dient de balans weer in evenwicht te worden gebracht door een goede advisering en begeleiding bij jouw transfer.

Een goede begeleiding kan bijvoorbeeld van belang zijn bij de onderstaande kwesties:

  • Je krijgt een langdurig contract aangeboden door de club. Hoewel dit zorgt voor de nodige financiële zekerheid, is het de vraag of het wel in jouw belang is om een langdurig contract aan te gaan;
  • En als het al in jouw belang is, tegen welke voorwaarden is het verstandig hiermee akkoord te gaan (bijvoorbeeld een gelimiteerde transfersom), om te voorkomen dat de club de door jou gewenste transfer later in de weg staat?
  • In hoeverre is het verstandig akkoord te gaan met een optie voor de club om jouw contract eenzijdig te verlengen?
  • Maar ook zaken als bijvoorbeeld: huisvesting, verhuizing van inboedel, al dan niet naar het buitenland, verzekeringen en/of nieuwe school voor eventuele kinderen. 

Bij dit soort en andere kwesties kan FDS als ervaren intermediair en spelersmakelaar jou uitstekend adviseren en begeleiden. 

Wil je meer informatie over begeleiding van transfers en/of (overige) contractonderhandelingen door FDS als intermediair en spelersmakelaar, neem dan contact met ons op.