Dienstverlening

Fiscaal en financieel advies

De duur van de carrière van een topsporter is relatief kort. Het is derhalve zaak zoveel mogelijk rendement te halen uit de periode waarin je het meeste verdient, zodat je daarvan ook na afloop van jouw actieve carrière nog zoveel mogelijk profijt kunt hebben. Het is daarom van belang jouw vermogen zo goed mogelijk te beheren. Gezien de jarenlange ervaring van FDS als voetbalmakelaar met het begeleiden van topsporters in binnen- en buitenland, is FDS bij uitstek in staat jou op financieel gebied te adviseren. FDS beschikt daarbij over goede contacten bij de sportdesk van verschillende banken. Daarnaast heeft onze voorzitter grote financiële ervaring als commissaris bij twee banken.

Ook voor fiscaal advies ben je bij FDS als zaakwaarnemer / spelersmakelaar aan het juiste adres. Bij FDS zijn namelijk een tweetal belastingkundigen werkzaam, die jou kunnen bijstaan bij diverse fiscale aangelegenheden. Denk daarbij aan:

  • Het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte;
  • Hoeveel houd je netto over van jouw bruto salaris in het geval van een transfer naar het buitenland?
  • In welk land betaal je belasting over jouw - in het buitenland verdiende - prijzengeld?
  • Persoonlijke fiscale/financiële kwesties, zoals bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek voor de eigen woning.

Wil je meer informatie over fiscaal en/of financieel advies door FDS als zaakwaarnemer / spelersmakelaar, neem dan contact met ons op.