Dienstverlening

Persoonlijke begeleiding

Als topsporter dien jij je volledig te kunnen concentreren op jouw sportieve prestaties zonder hierbij afgeleid te worden door allerlei randzaken. FDS neemt als zaakwaarnemer / spelersbegeleider jou deze randzaken uit handen. Je kunt dan ook met allerlei vragen bij ons terecht. Ook met vragen, die je niet makkelijk bij jouw club en/of jouw thuisfront kwijt kunt. Zo maken wij je bijvoorbeeld wegwijs in de wereld van de topsport, met alle geschreven en ongeschreven wetten en regels van dien. Wij helpen jou bijvoorbeeld beloftes van clubs, bonden, sponsoren en toernooiorganisaties op juiste waarde te schatten en denken met je mee bij het maken van de juiste keuzes. Samen zullen we de voor- en nadelen van iedere keuze tegen elkaar afwegen, maar uiteindelijk bepaal jij. Het is immers jouw carrière. Wat jouw keuze ook is, wij staan er voor 100% achter. Zo hoort het, vinden wij! Dit doen wij niet alleen wanneer je al op het hoogste niveau speelt, maar ook als je aanstormend talent bent of wegens een blessure tijdelijk aan de kant staat. FDS is er als zaakwaarnemer / spelersbegeleider namelijk voor al haar sporters.

Spelersbegeleiders

Voor een optimale begeleiding van onze voetballer heeft FDS diverse spelersbegeleiders in dienst (zie team), die als het ware de buitendienst van FDS vormen en in principe als eerste aanspreekpunt fungeren. Zij zijn dan ook te allen tijde bereikbaar en onderhouden regelmatig contact met onze sporters. De mate van intensiteit van dit contact hangt hierbij af van jouw eigen persoonlijke behoefte. Onze spelersbegeleiders bezoeken regelmatig trainingen en/of wedstrijden van onze voetballers.

Voor meer informatie over persoonlijke begeleiding door FDS als zaakwaarnemer / spelersbegeleider neem contact met ons op.