Alessio Da Cruz debuteert in eerste elftal van FC Twente

Alessio Da Cruz debuteert in eerste elftal van FC Twente

Alessio da Cruz heeft afgelopen zaterdag zijn officiële debuut gemaakt in het eerste elftal van FC Twente in de Eredivisiewedstrijd tegen ADO Den Haag. In de 46e minuut was voor hem eindelijk het grote moment in eigen stadion.

De 18-jarige FDS'er trainde al enige tijd met de A-selectie mee, maar tot een officieel debuut kwam het nog niet voor de talentvolle aanvaller. In de voorbereiding maakte hij al zijn opwachting in de hoofdmacht tijdens diverse oefenwedstrijden en pikte daar ook zijn doelpuntjes mee. Ook maakte hij afgelopen seizoen al zijn debuut in de Jupiler League met Jong FC Twente.

De aanvaller was blij met zijn debuut: "Tegen ADO Den Haag was het de tweede keer dat ik bij de laatste 18 zat. En dan nu mijn debuut, geweldig toch. Ik was blij dat ik erbij zat hier in de Grolsche Veste, ons eigen stadion. Dit is het eerste elftal en daar doe je het voor. Al het harde werken wordt nu beloond. Mooier kan eigenlijk niet. Iedereen zei dat je van je debuut moet genieten. Dat heb ik dan ook gedaan”.

terug naar overzicht