Debuterende FDS’er Stanley Elbers: “Het kwam als een totale verrassing”

Debuterende FDS’er Stanley Elbers: “Het kwam als een totale verrassing”

FDS'er Stanley Elbers speelde tot zondag nog geen minuut in de hoofdmacht van ADO Den Haag, toch stond hij tegen De Graafschap aan de aftrap. "Ik had daar totaal niet op gerekend", zegt de aanvaller.

Trainer Maurice Steijn maakte de keuze pas zondagmorgen bekend. "Ik hoopte dat ik misschien wat minuten mocht maken, maar dit is echt mooi", reageert de debutant.
"Hoewel ik al wel met de selectie mee train, had ik totaal niet het vermoeden dat ik zou starten. Het kwam voor mij als een totale verrassing."
De negentienjarige Elbers bekent dat de zenuwen wel een rol speelden. "Daar had ik vooraf zeker last van. Ik had er ook in de wedstrijd nog last van. Ik moest in het begin van de wedstrijd wel even laten zien dat ik er was, daarom liep ik in het tweede duel met mijn tegenstander even een klein beetje op hem door."

"Mijn medespelers zeiden vooraf allemaal dat ik er van moest genieten en ik kan je vertellen, dat heb ik ook gedaan. Ik heb er echt enorm van genoten en ben trainer Steijn echt dankbaar, aldus Elbers. "Ik blijf gewoon heel hard trainen zoals ik dat nu doe en dan maar hopen dat ik bij de selectie mag blijven zitten."

terug naar overzicht