Diangi Matusiwa tekent bij FDS!

Diangi Matusiwa tekent bij FDS!

De 27-jarige aanvaller van sc Telstar speelt sinds januari 2013 bij de club. Nadat Diangi al eerder actief was in Nederland (onder meer voor Almere City FC en FC Den Bosch), heeft hij meerdere seizoenen in het buitenland gespeeld in onder meer in Cyprus, België en Slovenië. Sinds het begin van dit jaar is hij weer terug in Nederland, waarbij hij 13 keer uitkwam voor sc Telstar.

Diangi is geboren in Angola en kwam zeven keer uit voor het nationaal team van Angola, waarin hij tweemaal tot scoren kwam. Diangi beschikt tevens over de Nederlandse nationaliteit.

Diangi: “Ik vind het belangrijk dat er serieus met mij wordt meegedacht en dat ik word geholpen bij mijn carrièreplanning. In het verleden had ik geen juiste begeleiding, daardoor kwam ik in het buitenland in de problemen. In de medewerkers van FDS heb ik vertrouwen, al moet ik het uiteraard wel zelf doen op het veld. Ik kies voor FDS omdat ik nu volledig kan concentreren op mijn sport.” FDS is blij met de keuze van Diangi en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

terug naar overzicht