Ekrem Kahya van VVV Venlo naar ADO Den Haag

In de voetsporen van coach André Wetzel, verruilt ook middenvelder Ekrem Kahya VVV Venlo voor ADO Den Haag. De Haagse club heeft met zowel VVV Venlo als Kahya zelf overeenestemming bereikt.

Voor Kahya betekent de overstap naar ADO Den Haag een terugkeer naar een oude nest. De Turkse Ekrem Kahya begon zijn carrière in het betaald voetbal in 1996 bij ADO Den Haag, waar hij vervolgens zes seizoenen onder contract stond. Na een jaar bij het Turkse Denizlispor keerde de nu 30-jarige middenvelder, die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan, in 2003 terug in Nederland.
Via Go Ahead Eagles en FC Dordrecht belandde de Hagenaar in 2006 bij VVV Venlo, waarmee hij promoveerde naar de eredivisie. Kahya speelde tot nu toe 247 wedstrijden in het betaald voetbal, waarvan 119 in het shirt van ADO Den Haag. Ekrem Kahya is blij met zijn overgang. "In maart is mijn optie gelicht door VVV Venlo in mijn contract. Echter toen ADO Den Haag promoveerde naar de Eredivisie heb ik het bestuur van VVV Venlo aangegeven dat ik graag zou terugkeren naar mijn jeugdliefde ADO Den Haag. Uiteindelijk hebben wij overeenstemming bereikt. Ik ben de mensen van VVV Venlo bijzonder dankbaar dat ze me deze kans naar ADO Den Haag gunnen.".

terug naar overzicht