Eljero Elia VW Gezinsuitbreiding

Eljero Elia VW Gezinsuitbreiding

Eljero Elia speelt een rol in de nieuwe tv-commercial van Volkswagen die de komende weken op 12 TV-zenders in Nederland zal worden uitgezonden. Niemand minder dan de Nederlands elftal en HSV voetballer Eljero Elia kan voor één middag gewonnen worden als onderdeel van het gezin als men meedoet met de gezinsuitbreiding actie van Volkswagen
Bij de bijzondere Volkswagen-actie speelt de nieuwe Touran een centrale rol. Deze ruime MPV biedt plaats aan maximaal zeven personen en dat betekent dat er voor de meeste gezinnen altijd wel plaats is voor een extra gezinslid. En als je de keus voor dat extra gezinslid aan kinderen overlaat, kom je al snel terecht bij hun TV-helden. Via de site www.volkswagen.nl/gezinsuitbreiding is het mogelijk om zelf een familieposter te maken met daarop de gewenste gezinsuitbreiding, met keuze uit Eljero Elia, SpongeBob of de vijf bewoners van Het Huis Anubis. Drie gezinnen maken daarmee kans op een potje voetbal met Eljero Elia.

Er zijn verschillende TV-commercials ontwikkeld. De actie wordt ook bekend gemaakt via radio, blogs en social media zoals hyves en facebook.

terug naar overzicht