FDS’er Jurjan Mannes tekent  contract bij FC Twente

FDS’er Jurjan Mannes tekent contract bij FC Twente

FDS'er Jurjan Mannes (19) heeft bij FC Twente een contract getekend. De middenvelder, speler van FC Twente A1, speelt sinds 2002 in de jeugdopleiding van FC Twente.

Mannes begon in de D-jeugd bij FC Twente, daarvoor speelde hij bij Oranje Nassau in Almelo. “Het is een mooie beloning voor het werk dat ik de afgelopen acht jaar heb verricht in de jeugdopleiding van FC Twente. Nu is het zaak om stappen te maken en in beeld te komen voor de eerste selectie. Mijn persoonlijke doel is om naar een hoger niveau te klimmen. Er is nog veel werk te verrichten, maar ik heb vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over de filosofie die FC Twente heeft. Ook in de jeugd willen we aanvallend en verzorgd voetbal spelen op de helft van de tegenstander”, aldus Jurjan Mannes.

Technisch Manager Cees Lok: “Jurjan heeft de gehele jeugdopleiding van FC Twente doorlopen en zich de laatste seizoenen sterk ontwikkeld. Naast zijn wedstrijden voor FC Twente A1, heeft hij dit seizoen de nodige ervaringen opgedaan in het beloftenteam van Heracles Almelo. Jurjan is een talentvolle speler uit deze regio en met dit opleidingscontract biedt FC Twente hem de mogelijkheid zich te richten op de eindfase van de studie en het vervolg van zijn voetballoopbaan.”

terug naar overzicht