FDS’er Mike van Duinen maakt weer minuten bij Jong ADO Den Haag

FDS’er Mike van Duinen maakt weer minuten bij Jong ADO Den Haag

Mike van Duinen mocht maandagavond in de basis starten van Jong ADO Den Haag in het competitieduel tegen titelkandidaat Jong FC Twente. Van Duinen was de afgelopen maanden afwezig vanwege een gebroken middenvoetsbeentje.
Van Duinen deed al weer volledig mee op de training bij de A-selectie. Reden voor de technische staf om hem in de basis te laten starten tegen Jong FC Twente. Aan doelpunten kwam de oud-speler van Oliveo uit Pijnacker nog niet toe. Zoals vooraf afgesproken werd hij in de rust gewisseld. Op dat moment gaf het scorebord nog een stand van 0-0 aan.

Voor de spits, die de voetblessure eind januari opliep tijdens een wedstrijd, was het een lastige periode. Van Duinen was bezig aan een goede reeks in het eerste elftal van ADO Den Haag waar hij deze competitie al 13 wedstrijden meespeelde en 3 maal doel trof.

'Je wilt niet weten hoe blij ik was met deze minuten die ik weer kon maken. Ik heb hier enorm naar uitgekeken, heerlijk', aldus een gelukkige van Duinen. 'Iedere blessure komt natuurlijk op een vervelend moment maar deze breuk in mijn middenvoetsbeentje kwam voor mij wel op een heel zuur moment. Ik kreeg veel speelminuten in het eerste elftal bij ADO Den Haag en voelde dat ik steeds belangrijker kon worden en progressie aan het maken was en dan opeens loop je van het één op het andere moment met krukken het ziekenhuis uit. Ik ben er echt even goed ziek van geweest maar kon de knop snel omdraaien en heb me gefocust op de toekomst. Ik ben gelijk gaan revalideren en heb dagelijks samen met de medische staf hard getraind'.

Van Duinen kijkt nu weer positief naar de toekomst. 'We spelen nog vier wedstrijden tot het einde van de competitie, ik ga door met hard trainen en hoop dat ik snel weer minuten kan maken in het eerste elftal van ADO Den Haag en dan weer belangrijk kan zijn voor de club. De competitie had van mij nog wel even door mogen gaan'.

terug naar overzicht