FDS’er Ola John bij voorselectie Oranje

FDS’er Ola John bij voorselectie Oranje

Bondscoach Bert van Marwijk heeft FDS'er Ola John in de voorselectie van het Nederlands elftal opgenomen. De voorlopige groep voor het oefentreffen met Engeland op 29 februari bestaat uit 27 spelers.

Van Marwijk maakt volgende week vrijdag, 24 februari, de definitieve selectie bekend. Engeland staat op Wembley onder leiding van interim-bondscoach Stuart Pearce, die de opgestapte Fabio Capello tijdelijk vervangt.

Ola John werd in Roemenië, waar hij verblijft met FC Twente in het kader van de Europa League voor de wedstrijd tegen Steaua Boekarest, geconfronteerd met zijn feestelijke voorselectie voor Oranje. "We waren nog maar net geland in Boekarest, toen ik door sms’jes begreep dat ik in de voorselectie zat. Ik was enorm verrast. Ik schrok er eigenlijk van. Hier hield ik geen rekening mee. De jongens hebben me direct gefeliciteerd, maar ik blijf gewoon lekker mijn best doen en hard werken en reken nergens op. Maar ik hoop natuurlijk dat ik straks mee mag naar Wembley. Een interland tegen Engeland meemaken in zo’n stadion, wie wil dat nou niet?”, aldus Ola John.
terug naar overzicht