FDS’ers door naar kampioenspoule!

FDS’ers door naar kampioenspoule!

FDS’er Tom van Veen is met Jong ADO Den Haag door naar de kampioenspoule. Zij zaten in een poule met Jong Feyenoord/Excelsior, Jong VVV/Helmond Sport, Jong FC Dordrecht en Jong NAC Breda. ADO Den Haag eindigde op de 2e plaats met 3 gewonnen wedstrijden, 1 gelijk en 2 verloren.


Ook de FDS’ers Guus van Weerdenburg en Raymond Gyasi zijn met Jong AZ door naar de Kampioenspoule. Zij zaten in een poule met Jong Vitesse, Jong FC Utrecht, Jong Heracles Almelo, Jong Go Ahead Eagles en Jong Fortuna Sittard. AZ eindigde op de 2e plaats met 6 gewonnen wedstrijden, 0 gelijk en 3 verloren.


Tot slot zijn onze FDS’ers Ewout Gouw en Amine Ennali met Jong Vitesse door naar de kampioenspoule. Zij zaten in een poule met Jong AZ, Jong FC Utrecht, Jong Heracles Almelo, Jong Go Ahead Eagles en Jong Fortuna Sittard. Vitesse eindigde op de 1e plaats met 8 gewonnen wedstrijden, 1 gelijk en 0 verloren.


Dat betekent dat onze FDS-spelers elkaar tegen komen in de kampioenspoule. Wij willen onze FDS’ers feliciteren met het behalen van de kampioenspoule en wensen hen veel succes!

terug naar overzicht