FDS’ers Jeroen Zoet en debutant Ola John bij Jong Oranje

FDS’ers Jeroen Zoet en debutant Ola John bij Jong Oranje

Jong Oranje-coach Cor Pot heeft een debutant opgenomen in zijn selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Luxemburg. FDS'er Ola John van FC Twente heeft voor het eerst een uitnodiging ontvangen. Een andere FDS'er; Jeroen Zoet zit ook bij de selectie van Jong Oranje

De 19-jarige aanvaller kwam eerder wel al in actie voor diverse KNVB-jeugdselecties.De kwalificatiereeks richting het Europees kampioenschap onder 21 jaar in 2013 gaat voor Jong Oranje van start met een dubbele interland. Bulgarije is donderdag 1 september in Lovech de eerste tegenstander in de campagne die moet leiden naar de eindronde in Israƫl. Het duel in het Gradski Stadion begint om 20.30 uur plaatselijke tijd. In Bulgarije is het een uur later dan in Nederland.

Vijf dagen later, op dinsdag 6 september, komt Jong Oranje voor het eerst in deze EK-kwalificatie in eigen land in actie. Dan is Luxemburg in De Adelaarshorst in Deventer de tegenstander. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt in de thuishaven van Go Ahead Eagles.

terug naar overzicht