FDS’ers Pelupessy en Peters bij Oranje -18

FDS’ers Pelupessy en Peters bij Oranje -18

Twee spelers van FDS zitten bij de selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar, dat op woensdag 17 november aantreedt in en tegen Roemenië. Verdediger Joey Pelupessy van FC Twente zit bij de selectie en spits Cas Peters, ook van FC Twente, staat op de stand-by lijst van het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar tegen Roemenië.

Joey Pelupessy is voor de eerste keer opgeroepen voor de selectie van Oranje -18. De pas 17-jarige verdediger speelt bij FC Twente in de A1 maar speelde de afgelopen periode ook al regelmatig mee met Jong FC Twente en wordt daarmee beloond voor zijn sterke spel dit seizoen. ,,Het gaat inderdaad redelijk'', aldus de verdediger. ,,Met de A1 van FC Twente spelen we om de eerste plaats. Ik ben dan ook blij en trots op de uitverkiezing met Oranje -18.''

Hoewel het de eerste keer is dat Joey voor Oranje -18 wordt opgeroepen, speelde hij eerder al voor Oranje -16 en Oranje -17. De aftrap van de oefenwedstrijd in Stadion Sportul Studentesc in Boekarest is om 14.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland is het één uur vroeger.

terug naar overzicht