Ferrie Bodde blij met nieuw contract en promotie Swansea City naar Premier League

Ferrie Bodde blij met nieuw contract en promotie Swansea City naar Premier League

Ferrie Bodde gaat met Swansea City de Premier League in. De club uit Wales heeft een akkoord bereikt met de FDS'er over een nieuw contract. "Het is erg lang geleden dat ik mijn laatste wedstrijd speelde, ik kijk uit naar mijn rentree op de velden", reageert Bodde op de verlenging van zijn aflopende contract. De 29-jarige middenvelder liep diverse malen een ernstige blessure op.

"De club heeft me altijd gesteund. Dat blijkt uit het feit dat ik nu een nieuw contract krijg, ook diverse andere Engelse clubs waren geïnteresseerd maar dat was geen optie, aldus Bodde. Bodde werkte de afgelopen maanden in Nederland aan zijn herstel, maar zal over tien dagen de training bij Swansea al hervatten. "De Premier League is een gigantische kans voor ons", laat Bodde, die komend seizoen fit kan beginnen na de afgelopen zeven weken pijnvrij te hebben meegetraind. "We gaan op bezoek in sommige prachtige stadions en spelen tegen de beste teams die je je kan bedenken in de beste competitie van de wereld. We hebben 38 finales voor de boeg."

"Ik ben dolblij dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen. Het was een zeer moeilijke en frustrerende tijd voor me door die problemen met mijn knie", vervolgt de voormalige speler van ADO Den Haag. "Maar iedereen bij Swansea stond achter me. Daar ben ik verschrikkelijk dankbaar voor en dat wil terugbetalen op het veld. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint, want de Premier League is de beste competitie in de wereld. De komende dagen kan ik even ontspannen voor een vakantie maar ook dan zal ik alleen maar denken aan de Premier League", vervolgt Bodde die zijn ploeg zag promoveren naar het Engelse walhalla door een 4-2 zege in het play-offduel met Reading. "Het voelt als heel lang geleden dat ik voor het laatst voor Swansea speelde dus ik verheug me er verschrikkelijk op om dat shirt weer aan te mogen trekken voor een wedstrijd."

terug naar overzicht