Jeugdinternational Tufan Özbozkurt tekent tweejarig contract bij PSV

Jeugdinternational Tufan Özbozkurt tekent tweejarig contract bij PSV

PSV A1-speler Tufan Özbozkurt heeft vandaag een nieuw tweejarig contract getekend bij PSV. In het bijzijn van zijn vader en FDS tekende de 18-jarige verdediger zijn nieuwe verbintenis en was na afloop zeer opgetogen. “Dit voelt heel goed. Ik ben weer een stap dichterbij mijn doel en dat is om hier in het Philips Stadion te komen spelen”, aldus Özbozkurt.

Over hoe hij zijn doel wil bereiken is Özbozkurt heel duidelijk: “Ik ga er keihard voor werken en hoop met een beetje geluk mijn droom te verwezenlijken. Dit jaar wil ik zoveel mogelijk spelen in de A1 om volgend jaar weer een stap vooruit te zetten.” De geboren Utrechter speelt al sinds de E1 bij PSV en begon zodoende afgelopen zomer aan zijn tiende seizoen in het rood-wit. Daarvoor speelde hij voor Elinkwijk uit zijn geboortestad. Recentelijk kwam Özbozkurt nog uit voor Oranje onder 19.

De A1 van PSV, waarvan Özbozkurt deel uitmaakt, is een team dat voor een groot gedeelte al sinds lange tijd bij elkaar is. “Het is ontzettend mooi om in dit team te spelen. Naast dat er veel talent zit in het team, ken ik de meeste jongens al zo lang en zo goed dat we een erg sterke band hebben met elkaar. Dat maakt dat alles klopt in deze ploeg”, aldus Özbozkurt.terug naar overzicht