John Verhoek voor twee seizoenen naar FC Den Bosch

John Verhoek voor twee seizoenen naar FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met John Verhoek. De aanvaller komt over van FC Dordrecht. Verhoek verlengde afgelopen seizoen zijn verbintenis bij Dordt nog met twee seizoenen. Naarmate de voetbaljaargang vorderde meldden verschillende clubs zich aan de Krommedijk voor de aanvaller.

FC Den Bosch toonde zich het meest slagvaardig en slaagde er in Verhoek naar Noord-Brabant te halen. Bij FC Den Bosch heeft hij een tweejarig contract getekend. De 21-jarige Verhoek debuteerde afgelopen seizoen in het betaalde voetbal bij FC Dordrecht. In totaal kwam hij tot 49 optredens in het shirt van de club. Van der Hoorn: ,,John Verhoek is een zeer talentvolle speler, met een fantastische mentaliteit, waar we als club veel vertrouwen in hebben. Wij zijn blij dat John voor FC Den Bosch heeft gekozen, ondanks de interesse van andere clubs".

Ook John Verhoek is blij met zijn nieuwe club: "FC Den Bosch is een prachtige ambiteuze club. Ze maken een zeer professionale indruk op mij en ook bij de nieuwe trainer Alphons Groenendijk heb ik een heel goed gevoel, het is voor mij een uitstekende stap in mijn ontwikkeling na twee seizoenen FC Dordrecht. Ik ben FC Dordrecht dankbaar voor alles wat ik daar heb mogen leren. Het is een fijne club waar ik prettig met de mensen heb gewerkt".

terug naar overzicht