Marcel van der Sloot alsnog op huurbasis naar FC Dordrecht

FC Dordrecht is er alsnog in geslaagd Marcel van der Sloot op huurbasis van De Graafschap over te nemen. Hij blijft een half jaar bij de Jupiler League-club.

De Graafschap-directeur Han Berger liet eerder nog weten dat er niet over een verhuur van Van der Sloot te praten viel. Vrijdag bereikten FC Dordrecht en de club uit Doetinchem overeenstemming over een huurperiode van zes maanden. Van der Sloot wordt in Dordrecht beschouwd als een uitbreiding van de selectie. De huurling komt links op het middenveld of 'op tien' te spelen. Technisch manager Marco Boogers is bijzonder content met de komst van Van der Sloot ,,We zochten nog een middenvelder met diepgang. Bovendien kan hij met zijn traptechniek belangrijk worden bij spelhervattingen. Ook pikt hij regelmatig zijn doelpuntje mee".

De keuze voor FC Dordrecht is voor Van der Sloot - hij begon in de jeugd van FC Utrecht en speelde daar ook drie jaar in het tweede elftal - een bewuste. ,,De spelopvatting van Dordt past bij mij, het is een goede ploeg met veel perspectief. Ik heb er zin in.’’ Op 2 januari traint de nieuwe aanwinst voor het eerst mee met het team van Gert Kruys.
terug naar overzicht