Melchior Schoenmakers wordt scout voor Fair Deal Sportsmanagement

Melchior Schoenmakers sluit zich aan bij Stichting Fair Deal Sportsmanagement als scout. De oud-speler van onder meer SC Heerenveen en FC Groningen gaat zich bezighouden met de scouting van spelers voor Stichting Fair Deal Sportsmanagement. De voormalig centrale verdediger heeft bijna 300 wedstrijden betaald voetbal achter zijn naam staan en is daardoor met zijn kennis en ervaring op sportief gebied van toegevoegde waarde voor Stichting Fair Deal Sportsmanagement.

Schoenmakers maakte in 1994 zijn debuut in het betaalde voetbal bij SC Heerenveen. Eind april 2008 heeft de voormalig Jong Oranje speler besloten zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Melchior liet zich al geruime tijd begeleiden door Stichting Fair Deal Sportsmanagement, waarbij hij altijd actief meedacht met de Stichting.
Melchior Schoenmakers:"Het is altijd mijn doel geweest om na mijn actieve carrière in het voetbal actief te blijven en het is mooi dat ik me nuttig kan gaan maken voor FDS, de mensen die mij jarenlang prima hebben begeleid en waar ik een uitstekende band mee heb opgebouwd. In de jungle van het voetbal liggen voor jonge spelers veel gevaren op de loer en het is belangrijk om door goede en deskundige mensen begeleid te worden. Ik hoop mijn kennis en ervaring op de jongere generatie over te kunnen brengen en kijk uit naar de samenwerking met de mensen van FDS".
terug naar overzicht