Mike van Duinen blij met contract ADO Den Haag

Mike van Duinen blij met contract ADO Den Haag

ADO Den Haag aanvaller Mike van Duinen heeft een akkoord bereikt met ADO Den Haag over een contract voor tweeënhalf jaar met een optie. De 20-jarige aanvaller kwam dit seizoen in elf wedstrijden uit voor ADO Den Haag en scoorde drie doelpunten.

De inwoner van Pijnacker is dolgelukkig met zijn contract. "Ik ben hartstikke blij met mijn eerste contract. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk hebben we elkaar gevonden op een reëel punt. Het geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik merk ook dat de trainer vertrouwen in mij heeft en veel met me bezig is, samen met Rick Hoogendorp, daar leer ik zoveel van. Ik wil dit graag terugbetalen en blijf daar hard aan werken. De laatste maanden is het allemaal best snel gegaan, ik begon in het amateurelftal van ADO Den Haag, en nu dit allemaal. Zo zie je maar hoe het kan lopen binnen een paar maanden in de voetballerij. Ik besef maar al te goed dat dit pas het begin is en ik nu keihard moet knokken voor iedere minuut in het eerste elftal van ADO Den Haag".

De FDS'er is blij dat hij de komende jaren zal spelen voor ADO Den Haag. "Een andere club was nu helemaal geen optie voor mij, het is mijn club waar ik een goed gevoel bij heb en de ADO fans zijn echt geweldig. Toen ik laatst de 1-0 scoorde tegen Heracles en het stadion ontplofte had ik echt kippenvel op mijn armen staan. Wat een heerlijk gevoel was dat, dat hoop ik nog vaak te mogen meemaken. Maar wij hebben ook echt een heel leuk team en een sterke ploeg en doen voor niet veel ploegen onder, dus wat dat betreft moet er een goede eindklassering in zitten. Ik ben blij dat ik de komende jaren onderdeel van ADO Den Haag mag uitmaken"
terug naar overzicht