RKC Waalwijk trekt linkeraanvaller Paddy John aan

RKC Waalwijk trekt linkeraanvaller Paddy John aan

Paddy John heeft besloten in te gaan op een aanbieding van RKC Waalwijk. John komt over van Heracles Almelo waar zijn contract deze zomer ten einde loopt. In Waalwijk tekent de 20-jarige jonge talentvolle voetballer een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.
RKC Waalwijk directeur Mohammed Allach kent Paddy John nog uit zijn tijd bij FC Twente: “Paddy gold in de Voetbalacademie FC Twente als een groot talent. Speelde ook voor verschillende vertegenwoordigende elftallen. Paddy is een snelle linksbuiten met een goede individuele actie. Hij krijgt bij ons de kans zijn basistalent verder te ontwikkelen en door te groeien tot een volwaardig profvoetballer.”

'Ik ben erg blij met mijn nieuwe club. Ik heb een aantal gesprekken gehad met geïnteresseerde clubs maar het belangrijkste punt voor mij wordt het wekelijks aan spelen toekomen en mezelf ontwikkelen. Daarvoor is de Jupiler League een prima podium, kijk maar eens hoeveel spelers van het huidige Nederlands elftal ooit gespeeld hebben in de Jupiler League. In de gesprekken met RKC Waalwijk sprak de ambitie van de club mij bijzonder aan. Ik wil knallen met RKC Waalwijk', aldus een gelukkige Paddy John.

terug naar overzicht