Tevreden FC Dordrecht verlengt contract Wilmer Kousemaker

Tevreden FC Dordrecht verlengt contract Wilmer Kousemaker

FC Dordrecht en FDS'er Wilmer Kousemaker gaan langer met elkaar door. De Jupiler League-club is buitengewoon tevreden over de middenvelder, hetgeen hem een nieuw contract opleverde.

Kousemaker, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van FC Den Bosch, heeft het op zijn beurt uitstekend naar zijn zin bij FC Dordrecht. Gesprekken met de club over een nieuwe verbintenis leverden al snel witte rook op. Kousemaker, die nog een contract had tot 2013, ligt nu tot 2015 vast aan de Krommedijk.

,,In Wilmer Kousemaker zien we de nestor van de huidige selectie, een belangrijke speler en dragende kracht,'' verkondigde technisch manager Marco Boogers. ,,Wilmer heeft het fantastisch naar zijn zin bij de club." In het shirt van Dordrecht kwam Kousemaker dit seizoen tot elf optredens. Daarin wist hij twee keer het net te vinden. In totaal speelde Kousemaker, die eerder uitkwam voor NAC Breda en HFC Haarlem, 147 competitieduels in het betaalde voetbal.

Kousemaker zelf is zeer content met zijn nieuwe contract. "Mijn oude contract liep nog anderhalf jaar door, dus als de club dan op dit moment al laat weten te willen verlengen spreekt daar veel vertrouwen uit. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin, FC Dordrecht is een echte warme familieclub. We hebben een aantal goede gesprekken met elkaar gehad en uiteindelijk is deze contractverlenging eruit gekomen."
terug naar overzicht