Tom van Veen (ADO Den Haag) kiest voor FDS

Tom van Veen (ADO Den Haag) kiest voor FDS

Tom (17 jaar) begon zijn voetballoopbaan op 5-jarige leeftijd in het Westland bij SV Honselersdijk. Hij heeft hier 10 jaar gespeeld, waarna hij werd gescout door ADO Den Haag.

Tom begon bij ADO Den Haag in de B1, waar hij direct een goede indruk achterliet en een basisplaats veroverde. Ook in Zeist maakte de entree van Tom indruk, aangezien hij vlak na het begin van de competitie werd opgenomen in de voorselectie voor Oranje O17 jaar en werd uitgenodigd voor een 3-daags trainingskamp in Delden.

Afgelopen seizoen speelde de talentvolle aanvaller in de A1 bij ADO Den Haag. Helaas heeft hij noodgedwongen het nodige aantal wedstrijden moeten missen door een blessure, maar de laatste maanden van afgelopen seizoen heeft Tom de stijgende lijn weer gevonden. Komend seizoen komt de Westlander in actie voor de A1 van ADO Den Haag en hoopt hij de stijgende lijn van de laatste maanden door te kunnen zetten om zodoende een contract te verdienen.

“Ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking met FDS, aldus Tom”. FDS is blij met de keuze van Tom en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

terug naar overzicht