Veelbelovende Raymond Gyasi (AZ Alkmaar) sluit zich aan bij FDS!

Veelbelovende Raymond Gyasi (AZ Alkmaar) sluit zich aan bij FDS!

Raymond maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar AZ. Daar heeft hij de jeugdopleiding doorlopen en kreeg hij in 2013 een contract tot 2014 met daarin een eenzijdige optie voor 2 jaar. Onlangs heeft AZ deze optie gelicht en dat betekent dat de 19-jarige voetballer tot de zomer van 2016 is vastgelegd bij AZ.

Raymond is een zeer snelle aanvaller, waar veel dreiging vandaan komt. Hij heeft een goede individuele actie en ook nog eens een scorend vermogen. Raymond maakt deel uit van de A-selectie van AZ, maar tot een debuut in het eerste elftal is het nog niet gekomen.

Raymond: “Door een breuk met mijn oude managementbureau kwam ik via een vriend in contact met FDS. Mijn eerste indruk was erg positief en dat gevoel werd nog beter toen ik op kantoor langskwam. Met het voetbal zat ik op dat moment in een lastige situatie. Dat heb ik grondig besproken met FDS en wij hebben in dat verband afspraken gemaakt. Al gauw kon ik de teleurstellingen omzetten en hard blijven werken. Uiteindelijk heeft dat zich uitbetaald in een hoog rendement en het door AZ lichten van de optie in mijn contract met 2 jaar.
Ik vind het erg belangrijk een klik met de personen te hebben, waar ik mee samenwerk, en dat heb ik bij FDS. Een groot voordeel is dat het bedrijf veel contacten en een prima werkwijze heeft. Dus de keuze was voor mij snel gemaakt. Ik ben blij met de samenwerking en het worden mooie jaren samen.”

Ook wij zijn blij met de keuze van Raymond en hopen op vele mooie jaren samen!
 

terug naar overzicht