Wesley Verhoek kiest voor Fair Deal Sportsmanagement

Wesley Verhoek kiest voor Fair Deal Sportsmanagement

ADO Den Haag speler Wesley Verhoek heeft vandaag besloten dat hij zich zal laten begeleiden door Fair Deal Sportsmanagement. De vleugelaanvaller speelde inmiddels 158 competitiewedstrijden voor ADO Den Haag en scoorde daarin 25 doelpunten.
De voormalig jeugdinternational kan terugkijken op een uitstekend seizoen waarin hij in 32 wedstrijden voor ADO Den Haag 7 doelpunten heeft gescoord en 15 assists achter zijn naam heeft staan waardoor hij met ADO Den Haag Europa League voetbal behaalde.
Door zijn sterkte prestaties won hij ook de Zilveren Schoen die hij op 29 augustus a.s. op een groot gala van de Telegraaf zal ontvangen, tevens werd hij ook nog eens uitgekozen voor het Elftal van het seizoen 2010/11.

Wesley Verhoek is afkomstig uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en debuteerde na de winterstop van het seizoen 2004/2005 in het betaalde voetbal. Verhoek kan zowel als rechtsbuiten als linksbuiten gebruikt worden.

Het bestuur van de Stichting Fair Deal Sportsmanagement is hartstikke blij met de keuze van Wesley en wenst hem veel succes in toekomst
terug naar overzicht